Skip to content

Schoonmaak

TCM Schoonmaak

Total Care Multiservice gaat verder dan alleen schoonmaken; het is een complete zorg voor een stralende leefomgeving waar kwaliteit, transparantie en vakmanschap samenkomen. Onze aanpak begint met een zorgvuldig uitgedacht plan en vakkundige uitvoering, ondersteund door grondige planning en gedetailleerde werkprogramma’s. Wij geloven dat de kern van onze dienstverlening begint bij de basis.

Onze organisatie staat voor transparantie in elk aspect: het volledige operationele proces, ondersteund door onze servicedesk, is toegankelijk voor zowel ons team als onze gewaardeerde klanten. Schoonmaken is voor ons meer dan alleen een taak; het is onze passie!

Alles wat we doen rust op drie pijlers, de fundamenten voor een optimale en gestructureerde schoonmaakervaring die onze dienstverlening definiëren.

Neem vandaag contact op

Wilt u genieten van een brandschone omgeving zonder gedoe? Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt schoonmaakplan! Of het nu gaat om uw huis of bedrijfsruimte, wij staan klaar met professionele diensten die aan uw behoeften voldoen. Bel ons, stuur een e-mail of vul ons online formulier in en laat ons uw schoonmaakzorgen wegnemen. Wij streven ernaar om uw omgeving sprankelend schoon te maken, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.