Skip to content

Opleidingen

TCM opleidingen

Total Care Multiservice (TCM) is een innovatief bedrijf dat zich richt op het aanbieden van uitgebreide opleidingen in de schoonmaaksector. Bij TCM begrijpen we dat schoonmaken veel meer is dan alleen het verwijderen van vuil; het is een essentiële dienst die bijdraagt aan een gezondere en prettigere leef- en werkomgeving. Daarom heeft TCM een gespecialiseerd opleidingsprogramma ontwikkeld, gericht op het opleiden van individuen tot professionele schoonmakers.

Onze cursus omvat een breed scala aan onderwerpen, variërend van basistechnieken in de schoonmaak tot meer geavanceerde methoden. Cursisten leren over de verschillende soorten reinigingsproducten en -apparatuur, en hoe deze effectief en veilig te gebruiken. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan specifieke schoonmaakvereisten voor verschillende omgevingen, zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen en openbare ruimtes.

Bij TCM geloven we dat een goede schoonmaker niet alleen over de juiste vaardigheden moet beschikken, maar ook moet begrijpen hoe belangrijk hun rol is voor het welzijn en comfort van anderen. Daarom omvat onze training ook modules over klantenservice en het belang van hygiëne en netheid.

Na voltooiing van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat, wat hen erkent als gekwalificeerde professionals in de schoonmaakbranche. Met deze certificering zijn onze afgestudeerden goed voorbereid om uitstekende schoonmaakdiensten te bieden en een positieve impact te hebben op elke omgeving waarin zij werken. TCM zet zich in voor het creëren van een hogere standaard in de schoonmaakindustrie en biedt een solide basis voor een succesvolle carrière in deze belangrijke sector.

Inschrijven voor opleiding

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Uw naam
Adres