Skip to content

Facilitair

Binnen ons uitgebreide dienstenpakket staat Total Care Multiservice als een toonaangevende aanvulling op onze bedrijfsactiviteiten. De kern van deze service ligt in het streven naar het verlichten van uw lasten als opdrachtgever in het domein van facilitaire inkoop. We hebben als doel om als betrouwbaar aanspreekpunt te fungeren en hanteren een professionele benadering om uw behoeften te vervullen.

Onze aanpak is gebaseerd op flexibiliteit en maatwerk. Door diepgaand te luisteren en strategisch in te kopen, kunnen we via ons uitgebreide netwerk een breed scala aan facilitaire diensten aanbieden. Dit omvat niet alleen beveiliging, groenvoorziening, catering, sanitaire voorzieningen en afvalverwerking, maar ook gespecialiseerde diensten die inspelen op specifieke bedrijfsbehoeften. Deze flexibele aanpak stelt ons in staat om snel en doelgericht op uw unieke vereisten in te spelen.

Efficiëntie vormt het hart van onze dienstverlening. In een zakelijke omgeving waar afspraken vaak tekortschieten, streven wij naar een solide en betrouwbare samenwerking. Door deze naadloze samenwerking worden aanzienlijke kostenbesparingen gerealiseerd voor onze gewaardeerde opdrachtgevers.

Bij Total Care Multiservice staat klantgerichtheid centraal. Duidelijke afspraken vormen de kern van onze benadering. Deze transparantie biedt helderheid aan u als opdrachtgever over onze verantwoordelijkheden en stelt ons in staat een ongeëvenaarde klantbeleving te creëren door middel van flexibiliteit en efficiëntie.

Neem vandaag contact op

Wilt u genieten van een brandschone omgeving zonder gedoe? Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt schoonmaakplan! Of het nu gaat om uw huis of bedrijfsruimte, wij staan klaar met professionele diensten die aan uw behoeften voldoen. Bel ons, stuur een e-mail of vul ons online formulier in en laat ons uw schoonmaakzorgen wegnemen. Wij streven ernaar om uw omgeving sprankelend schoon te maken, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.