Skip to content

Multiservice

Zakelijke schoonmaak

Total Care Multiservice (TCM) staat voor gespecialiseerde dienstverlening, waaronder calamiteitenreiniging, evenementenschoonmaak, service leveren met medewerkers of huismeesters, traphuisreiniging, en glas- en gevelreiniging inclusief graffiti verwijdering. Onze ervaren professionals hanteren geavanceerde technieken en ontvangen voortdurende training, waardoor wij 24/7 beschikbaar zijn om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Met ons VCA-certificaat als baken van kwaliteit zijn we uw betrouwbare partner, waarbij we altijd veiligheid, gezondheid en milieubewustzijn vooropstellen.

Na een calamiteit, herstelt TCM grondig: reiniging voor een frisse start in alle omstandigheden.

TCM zorgt voor kraakheldere evenementen: grondige schoonmaak voor een vlekkeloze beleving.

TCM biedt toegewijde service: levering van ervaren medewerkers voor perfect huismeesterschap.

TCM maakt indruk met kraakheldere traphuizen: professionele reiniging voor een vlekkeloze entree.

TCM maakt gevels weer stralend: professionele glasreiniging en graffiti-verwijdering voor een onberispelijke uitstraling.

TCM zorgt voor een vlekkeloze oplevering: grondige schoonmaak na bouw voor een perfect resultaat.

TCM biedt diepgaande reiniging: keukens en sanitair stralend schoon, tot in de kleinste details.

TCM garandeert piekfijne prestaties door grondige reiniging van computers, datacenters en serverruimtes.

TCM biedt een efficiënte grofvuilcontaineroplossing voor het verantwoord verwijderen van omvangrijk afval, inclusief meubels en apparaten.

Neem vandaag contact op

Wilt u genieten van een brandschone omgeving zonder gedoe? Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt schoonmaakplan! Of het nu gaat om uw huis of bedrijfsruimte, wij staan klaar met professionele diensten die aan uw behoeften voldoen. Bel ons, stuur een e-mail of vul ons online formulier in en laat ons uw schoonmaakzorgen wegnemen. Wij streven ernaar om uw omgeving sprankelend schoon te maken, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.